Ramen en deuren in PVC

Saerens Camiel werkt al lange tijd met PVC profielen van Veka, die als enige producent enkel klasse A-profielen gebruikt. Deze raam en deur systemen omvatten een gamma hightech profielen, die door hun ontwerp voldoen aan de strengste eisen op vlak van akoestische en thermische isolatie.

Vraag uw offerte voor PVC ramen en deuren

Deur in PVC
Kleuren in PVC

Kleuren in PVC

De raamprofielen en deuren zijn leverbaar in een uitgebreid kleurenpallet.
Profielen worden in de massa wit of creme wit gekleurd (standaardkleur). Daarboven kan u kiezen tussen 13 ral kleuren of 6 houtstructuren die met een UV bestendige folie worden aangebracht.
Indien u de keuze wenst tussen alle mogelijke RAL kleuren, dan worden de profielen voorzien van een hoogwaardige coating (colorline).
Hanteer gerust de kleurensimulator van Deceuninck om een gepaste kleur te vinden :

Kleurensimulator

Binnenafwerking in PVC

Een binnenafwerking in kunststof heeft als voordeel dat de binnenzijde van het raam in hetzelfde materiaal afgewerkt is als dat van het raam. Niet enkel vermijdt u hierdoor kleur- en tintverschillen, maar heeft u ook alle voordelen die kunststof biedt voor uw binnenafwerking. Deze zijn eenvoudig te onderhouden zonder schilderwerken, zijn 100% waterbestendig (en rotten niet), isoleren goed en voelen warm aan. Dat de prijs ook de gunstigste is op de markt is dan ook handig meegenomen.
PVC geeft alleszins de garantie voor een levenslang comfort.

Binnenafwerking in PVC

Sofltine 82 MD : 7-kamerprofiel met middendichting

Glas

Glas

Onze leverancier Scheuten Glas uit Diest is gespecialiseerd in de productie van isolatieglas. Scheuten levert al meer dan 60 jaar kwalitatief hoogwaardige glasproducten vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Zij leveren een breed assortiment glasproducten voor thermische isolatie, zonbeheersing, geluidsisolatie, veiligheid, brandwering en design voor de internationale bouwwereld.

Verluchtingssysteem

Onze lucht binnenshuis wordt elke dag vervuild door de activiteiten die hierin plaats hebben (koken, douche, verwarmen, ...) Door onvoldoende ventilatie ontstaat er een muffe en vervuilde lucht; die verschillende ongemakken met zich mee kan brengen (mijten, virussen, schimmels) 

Camiel Saerens maakt gebruik van Renson ventilatieroosters. Deze roosters zorgen dat iedere kamer in uw woning voldoende verlucht wordt en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Verluchtingssysteem

Producenten waarop je kan bouwen